I torsdags åkte vi till Hjälsta igen eftersom vi skulle på utställning i Täby och årsmöte i cavaliersällskapet.
Hundarna tycker att det är kul att byta miljö och de har ganska stort område att springa runt på. Här kommer lite ”fula” miljöbilder från tomten………..
Fulaste bilden är nog denna……här undersöker en del av vofsingarna vår skräphög med fällda träd och ris
Det är inte så mycket snö heller som kan dölja
Kan iallafall påstå att hundarna tycker att vi har en intressant tomt smiley
En morgonbild tagen inifrån köket

På fredagen åkte vi till Sollentuna för att fira vårt lilla barnbarn Novalie som fyllde 1 år. Stora och små deltog och det var jättetrevligt!!!
Födelsedagsbarnet själv tillsammans med mamma Erica.
Efter god middag och härlig äppelpaj var det dags för presentöppning
Födelsedagsgäst kusinen Alfred
Tror att Novalie kände sig rätt nöjd, omslagspapperen och snörena var lika kul att greja med som innehållen i paketen.

På lördagen åkte vi till Täby för Cavaliersällskapets officiella specialutställning. Vi hade med oss Iris och Harmony. Återigen var det mycket färggrant, d.v.s. rött/blått/gult och även grönt delades ut. Iris fick VG med fin kritik, blev trea i unghundsklassen och Harmony vann samma klass, excellent med CK. Jättekul!!!
Här väntar hon på att få gå in i Bästa Tik klassen.
Inne i ringen
Och hon blev faktiskt tredje bästa tik med Reserv-Cert. Härligt!!

På lördagskvällen var det sedan dags för cavaliersällskapets årsmöte med efterföljande middag och utdelning av diplomer.

Och duktiga Natalie Hultberg med Charmdroppens First Love ”Rut” har verkligen jobbat toppenbra under 2016. Natalie fick motta två diplomer: Årets lydnadscavalier klass II och Årets allaround cavalier. I allaroundpriset ligger det flera olika prestationer RLD N, RLD F, LP I, SEVCH, genomfört BPH med skott, utställningsresultat och hälskontroller. Jag vet hur otroligt mycket jobb Natalie har lagt ner, det är träning, träning och återigen träning som ligger bakom resultaten. Stort Grattis från oss uppfödare, vi är så stolta och glada att ni blev ett så fint team.

Efter en innehållsrik helg åkte vi igår måndag till ikea och inhandlade badrumsinredning. Och när husse håller på att bygga skåp och lådor så slappar vofsingarna i sofforna.
Kram till er alla därute…….
Var rädda om er…..
Ta vara på varje dag…..
Idag är det Alla Hjärtans Dag <3 och jag tänker särskilt på en vän som har det svårt