Våra tre vuxna hanar är ganska olika i sitt sätt. Helt klart olika temperament vilket jag tycker blir så intressant och stimulerande. Alla är lika älskade, men ibland kan man bli lite trött när vissa hittar på otyg smiley. Vi har en intressant kohage som gränsar till vår tomt i Hjälsta och jag har väl berättat tidigare om att några av våra hundar har hälsat på där. Igår hände det igen och det går nästan alltid till på samma sätt……..hmmmm
Bowi är hjärnan i hangänget!!! Här rekognoserar han läget, spanar in mot kohagen. Letar sen runt tomten om det finns nåt ställe där de kan gräva sig under avstängningen. Han är smart och uppfinningsrik och han har alltid några ”följare” med sig. När han har bestämt sig för var det ska jobbas så får arbetaren Dick ta över.
Slitvargen Dick får gräva, medan Bowi och två tikföljare tittar på. När gropen är lagom stor så får Dick gå först in i hagen, tätt följd av Bowi och tjejerna Iris och Gilda som också ålar sig igenom.

Vår äldsta hane Chase skulle aldrig drömma om att lämna trygga livet tillsammans med matte och husse
Nej, tryggast att sitta på altanen vid huset…….tack för det Chase

Igår vid smitningen fanns inga kor i närheten och snabbt fick vi tillbaka våra rymlingar.

I morse tog jag en bild från terrassen på kossorna i hagen. De har väldigt stort område att gå omkring på så det är inte alltid vi ser dem. Tror att de har ett härligt fritt liv. Nu hoppas jag att alla våra vofsingar håller sig på vår tomt.
Vi har två yngre hanar också som idag blir 5 månader.
Just nu är det mest bara lek för dem, men man undrar ju lite hur de blir framöver. Lite skillnad tycker jag mig märka. Vi har den söta, milda, kärleksfulla Mango och den manliga (icke söta), lite bråkigare, energirika och kraftfulla Marcel.
Önskar alla en fortsatt Glad Påsk!!!