Idag är första dagen på länge som vi känner att allt kanske övergår till det normala snart igen. Vår äldsta tjej i flocken löper och det har varit riktigt jobbigt denna gång faktiskt. Hanarna har varit som tokiga, det blir oreda och hela gänget påverkas. Det är i dessa tider som jag förstår de som har riktiga hundhus, men så lever ju inte vi.

Nu är det bara att hålla tummarna att hon inte drar igång någon av de andra tikarna…..vi vill ha lite paus tills nästa löp. Får vi ändå ett löp så är det ju svårt att resa iväg med husbilen och ha alla med oss och campa som vi tänkt oss. Vi har anmält till flera utställningar.

Sen har vi det rörigt med att tomten ska grävas upp för vatten och avlopp också. Hela området som vi bor på får detta inkopplat och det sprängs, det grävs, det tjafsas på kommunmöten m.m. Det har hållit på ett halvår nu men snart är det väl vår tur.

Detta är ett pumphus som också ska grävas ner så småningom. Hundarna funderade allt först vad som landat på tomten.Ganska snart accepterades dock att det var ett naturligt inslag i trädgården
När det ska grävas kommer jag och hundarna att ”fly” till Hjälsta. Vi måste hålla oss undan…..vet inte hur lång tid det kommer ta. Dessutom är det svårt att få klara besked från Grävare, Kommun, Elektiker när de kan komma till oss. Rolf gör så gott han kan för att samordna det hela. Jaja, det får väl bli som det blir.
Bowi och Chase
Fyra Rödingar (Marcel, Melba, Dick och Mango) har dragkamp om en trasa. Divan Harmony tittar på.
Ha en bra dag och så hoppas vi på en solig helg
Kram Kram