Trots regn, rusk, molnigt, blåst och lite sol har vi haft en härlig tredagars utställningshelg. Vi hade alla hundarna med oss och de skötte sig sååååå bra, både de som ställdes och de som var i husbilen. Alla vuxna fick excellent under de tre dagarna och Dick toppade på söndagen med att bli Bästa Hane 4. Roligast var nog ändå att visa våra valpar smiley. Vi har tre valpar som nu är 6,5 månad. De är från vår drömkull vad gäller stamtavla/hälsa med kombinationen ”Cherry” och ”Jay” där båda föräldrarna är lite äldre. Vi tycker att alla valparna har så bra konstruktion och så roligt att även domare tycks uppskatta dem. På cavalierspecialen i Eskilstuna blev vår ”Mango” BIR-valp!! Nu fick han vila och vi visade istället ”Marcel”, hans kullbror. De har med mitt amatörsätt att se, så vackra kroppar, men helt olika huvud. Mango är den söta hanen och Marcel har det mer klassiska uttrycket, längre nos och inte så uppseendeväckande ögon. Marcel blev BIR-valp på lördagen och BIM-valp på söndagen och måndagen.
Dag 1, Rolf med Marcel och jag med Melba som blev BIM-valp
Dag 2, Rolf med Marcel och jag med Melba som blev BIR-valp
Dag 3, Rolf med Marcel och Cavanzasvalp som blev BIR.

Vår Melba är en söt liten valp som Rolf är helt såld på smiley. Hon är vaken och alert och följer med stort intresse allt som husse gör. Hon är med honom på alla hans projekt långt efter att alla andra vofsingar har tröttnat. Husse är kär smiley.
Jag måste nog också framhålla henne hur hon skötte sig i Norrköping. Jag fick visa henne i ringen och det är faktiskt riktigt kul. En valp som viftar på svansen…..minns inte när vi hade det senast. Fin kritik fick hon också……
Hon blev alltså etta, etta och tvåa i valptikklassen med många fina tikar som konkurrenter. Dag 2 fick hon också gå i Stora ringen och även det klarade hon galant.

Vi är så nöjda och glada.
Melba och vi andra på Charmdroppens önskar alla en fin Nationaldag!!