Ibland får man höra en hel del i hundvärlden som man tycker är lite/mycket konstigt. Då gäller det att inte tro på allt direkt, utan söka fakta (om det känns viktigt) eller bara ta ryktet med ”en nypa salt”. Och ibland får man höra om sig själv också…….sånt man inte hade en aning om smiley. Men ibland är det ju sant också, fast lite överdrivet…….t.ex.
1) Jag är oerhört kritisk till mina egna hundar/valpar/uppfödning.
Svar: Jag älskar mina hundar, tycker de är vackra, men har inga svårigheter med att vara kritisk, leta efter sånt som förhoppningsvis kan förbättras i eventuella avkommor. För mig är det ett sätt att kunna utvecklas och innebär verkligen inte att jag älskar hundarna mindre än andra som inte ser NÅGOT fel hos sina godingar.

2) Jag är för ärlig och öppen och borde lära mig hundvärldens spelregler bättre.
Svar: Det beror nog på att jag är uppfostrad med att ”Ärlighet varar längst”.

Med detta sagt så återgår jag till mitt vanliga sätt att lägga ut bilder på våra älsklingar smiley.
Chase och Cherry
Och vill också avsluta med beröm……..
BRA JOBBAT DICK!! Matte är nöjd med din insats idag smiley

Kramizar