Idag har vi och en del av vofsingarna varit i skogen flera timmar. Man blir så lugn och harmonisk och det doftar så gott i den gröna världen. Vi plockade svamp också och detta blev dagens skörd……
Alla hundarna är lyckliga att springa runt i skogen men lilla Harmony är lite missnöjd att flocken delar på sig vid svampplockningen. Hon vill ju ha ordning och reda och att alla ska vara tillsammans.

Underbart väder hade vi under helgen och det blev mycket badning för en del av hundarna. Dick och Marcel ÄLSKAR att simma omkring. Melba och Chase gjorde det också när det fanns änder att jaga. De andra vadade mest i vattnet och divan Harmony aktade sig för att bli blöt om tassarna.

Marcel jagar and…….när han kommer tillräckligt nära så lyfter anden och flyger cirka 10 meter, sen är jakten igång igen….
Mango funderar…..
Iris och Bowi softar……..
Skönt att få några härliga sensommardagar

Vi har uppdaterat hemsidan lite, bland annat under valpar/planer.
Nu hoppas vi på smått om sisådär tre veckor. Chakira är parad med Dick, en kombination i repris (första gången vi gör så). Det kanske blir den enda kullen i år hos Charmdroppens, så nu håller vi tummarna hårt att Chakira är dräktig.
Chakira är 6,5 år nu och detta blir isåfall hennes sista kull.
Dick däremot har varit lite otrogen och även parat annan tik på annan kennel smiley.

Vi har ju lite utställningspaus nu så det var kul att titta på en video jag tog med mobilen (har jag aldrig gjort förut). Rolf och lilla Melba går i stora ringen i Askersund….

Tryck på bilden av Melba nedan…..


eller Här om ni vill se filmen

Ha det så bra tills nästa gång