Ibland går sorg och glädje ”hand i hand”. Och ibland blir det inte riktigt som man tänkt sig i uppfödarvärlden.

Chakira hade installerat sig i valprummet och valplådan var välbekant. Jag och Rolf hade turats om att sova med henne några nätter då tiden för valpning var inne. På söndagen klockan 08.50 hoppade hon upp i en fotölj och utan ett ljud eller föregående värkar föddes där en liten död bebis smiley. Sen påbörjades en väntan efter ytterligare en valp. Vi väntade och väntade, men inget hände. Chakira mådde dock bra och då tiken mår bra, brukar vi ha is i magen. Men tiden gick och inga värkar så isen i magen smälte, vi ringde till Djursjukhuset och fick komma in. Det är faktiskt första gången som vi känt sån oro så vi tyckte att vi behövde hjälp. Väl därinne röntgades magen och det konstaterades att det fanns en valp kvar som vi trodde. Det togs blodprover på Chakira och alla värden var bra och hon fick också värkstimulerande. Det gick snabbt efter det och en livlig liten rubyprinsessa föddes. Då kom det glädjetårar och personalen gladdes med oss. Väldigt skönt att vi slapp snitt.

Vackra lilla prinsessan…….nu fokuserar vi på dig
Hon vägde 177 gram vid födseln
Puzz

Kram