Den här veckan har det flytit på bra smiley!!!
Om man som jag är lite av en kontrollmänniska känns det väldigt skönt. Det är annars ganska svårt att planera när man har med hundar att göra.

Vi var i Hjälsta förra veckan och Rolf var på cavaliersällskapets styrelsemöte hela lördagen. Efter mötet stuvade vi in alla hundarna i bilen och for hemåt i mörkret. På halva vägen gjorde vi en avstickare för att hämta lilla Milla som löpte. Jag var ju orolig hur hanarna skulle reagera, men hon fick en egen bur och alla var lugna.
Söta Milla (Charmdroppens First Choice)
Trots att det var så längesen som vi hade träffats fick jag och Milla god kontakt. Hon gillade också lilla Noelle och lekte med henne.
Redan söndag morgon åkte vi till tilltänkta hanen Sammy och kärlek uppstod direkt.
Även måndag kväll blev det ett fint kärleksmöte, så nu kan vi börja hålla tummarna för smått. Kombinationen kan ge ruby och/eller blenheim valpar. Samt rubysar med vitt på smiley.

Igår var vi till veterinären med Noelle, Melba, Mango och Marcel.
Som vanlig blir jag nästan illamående när vofsingarna ska undersökas.
Allt gick dock så bra……jag är tacksam och glad.
Lilla Noelle fick vaccination, chipmärkning och valpbesiktningen var helt utan anmärkning (UA). Hon är en mycket pigg och trevlig valp smiley.

På ettåriga syskonen Melba, Mango och Marcel undersöktes öga och knä och alla tre kan nu ståta med att ha alla intyg UA……Strålande.

Ha en bra dag
Kram