Under helgen var Rolf, Noelle och jag till Maria på Kennel Dreamchic. Vi ville ju se hur hennes prinsar efter Dick hade utvecklats.
Och det är två riktiga sköningar……man blir så glad av att se dem. Vi fotade dem en hel del och de skötte sig riktigt bra även stående på bordet.
Noelle gjorde ett besök i valphagen under överseende av Marias Lili…..ett litet släktkalas blev det då valparnas pappa och Lili har samma mamma.

Idag har vi vägt alla i vår flock. Av de vuxna är det Harmony som väger minst och Marcel mest, men det är bara en som inte har ”rätt” vikt. Chakira behöver gå ner cirka 1 kg, tycker jag. Hon är vår lilla rulta och är mycket matglad smiley.
Noelle väger nu 2,1 kg och är ingen Mini längre. De två sista veckorna har hon varit riktigt matglad. Hon gillar mest när man strör ut torrfodret på golvet och hon kan plocka själv. Sen dricker hon vatten efteråt istället för att få uppblött foder med A-fil.

Kompis i valphagen
Idag är det så dystert ute så vi sitter lika gärna på soffan i allrummet och tittar ut på småfåglarna i trädet utanför fönstret
Kram till nästa gång