Första Advent redan……snart är det Jul och sen går det åt rätt håll smiley. Vår och sommar passar oss på Charmdroppens bäst. Men när det är vinter så vill jag ha lite snö och kyla så den ligger kvar. Här har vi ingen snö just nu, men igår var vi hos Maria på Dreamchic och där var det faktiskt vykortsfint trots att hon bor bara ett par mil från oss. Vi kollade in hennes valpar en sista gång innan de ska levereras. De är verkligen fina och goa smiley.

Vår lilla Noelle har flyttat under veckan. Efter att ha sagt nej, nej och nej till valpspekulanter, så sa vi ja till en toppenfamilj som bor nära oss. Ibland är man ju så löjlig så man tror att alla vofsingarna har det bäst hos oss i flocken, men så är det naturligtsvis inte. Noelle har hamnat i en mycket kärleksfull familj som kommer fortsätta skämma bort henne.

Det är lite tomt efter lilla Sessan men vi får njuta av våra övriga vofsingar.
Kramizar