Nu var det ett tag sedan som jag bloggade. Vi har firat jul tillsammans med nära och kära…….barn och barnbarn har varit här hos oss på Skäret.
Julklappsutdelning har det varit i flera dagar……bilden är från 27/12.
Lilla Novalie är koncentrerad julklappsöppnare (25/12).
Det har blivit lite av en tradition att barnbarnen vill bada hos oss……utomhus på sommaren och inomhus på vintern smiley
Nyårsaftonen firade vi ensamma med vofsingarna. De fyrbenta fick lägga sig i vanlig tid så när fyrverkerierna drog igång så sov de redan. Rolf och jag satt på ”första parkett” och såg fyrverkerierna i Karlstad…….vackert, men helst skulle jag önska att de inte fanns för alla rädda djurs skull. Sen var det någon granne som sköt irriterande nära oss och då vaknade några av hundarna och skällde…..men sen lyckades de somna om.

Nu är vi inne på år 2018 och jag känner goda vibbar. Hoppas och tror att det blir ett bra år. Vi planerar att para våra tikar Iris och Harmony till sommaren……det ser jag mycket fram emot. Och Milla som normalt bor hos fodervärd är förmodligen dräktig och valpar väntas i slutet av vecka 3…….jättespännande.
Milla

Annars så längtar vi lite efter snö så hundarna kan hålla sig rena…..
Var är snön???

Ha det bra till nästa gång

P.S. Tusen Tack för alla fina julkort som vi fått!!