Rolf brukar ta med sig ett par hundar till MyDOG varje år, visa båda dagarna och sova över hos vår son Joachim. Jag brukar vara hemma med de andra dogsen och vänta på nyheter hur det går i ringen. Rolf hade med sig våra egenuppfödda rubykillar, Charmdroppens My Wonder ”Marcel” och Charmdroppens Dominic ”Dick”.
Vår juniorhane Marcel fick VG båda dagarna. Han har en fantastiskt fin päls med djup rubyfärg och mycket bra pigment för övrigt, bra konstruktion, men för stor för utställningsringen. Nu får han nog vila ett tag, åtminstone tills han kan gå i Öppen Klass.
Här går Rolf och vår stora pojk i juniorklassen

Men sen visade Rolf goa Dick i ÖK också……och som han skrällde!!!
Det är svårt att ”slå sig fram” med rubysar i ringen. De flesta domare verkar gilla blenheims mest. Dick har tidigare mest hamnat strax utanför Bästa Hane placerig och fått några Reserv-Cert. Men på lördagen vann han sin klass med CK, blev sedan Bästa Hane med Cert. och även Nordiskt Cert. och slutligen BIM. På söndagen upprepade han med att vinna Öppen Klass (11 st i klassen) med CK igen. Sen blev han andra Bästa Hane med Reserv-Cert och Reserv-Cacib.
Rosettskörden

Ja, det var en nöjd husse som förmedlade de goda nyheterna…..
Nu hade vi ju tänkt oss en längre utställningspaus………men lite blodad tand fick ju Rolf förståss, så vi får se hur det blir

Jag har ju ALLTID tyckt att Dick är så fin……men finast är han allt naturell i trädgården hemma…..
Goa Dick

Nästa blogg får det nog bli några bilder på Milla som har cirka 14 dagar kvar innan födsel…..

Kramizar tills dess