Det kommer ganska många förfrågningar angående vårvalpar nu. Jag svarar snällt och väluppfostrat på alla mail att vi INTE har parat och INTE ska ha några puppisar i närtid. Men våra framtida planer är att para två tikar i sommar………eventuella valpar blir då leveransklara på hösten. Det finns emellertid ett aber…….båda tikarna behöver bli tre år och få hjärtintyg utan anmärkning, innan deras nästa löp.

Harmony, vår lilla diva, blir tre år i Juni……..längtar efter att para henne med Bowi
Harmony och Bowi kombinationen kan ge tricolorer och blenheimvalpar.
Vår blackandtan flicka Iris fyller tre år i Juli. Det kan vara så att hon löper innan sin födelsedag och då får vi vänta med parning ett halvår till…..spännande smiley. Den självklara partnern är iallafall Dick. Kombinationen kan ge rubysar och blackandtan.

Det blev en del bilder på detta paret smiley

Och nedan kommer några bilder på fyrklövern som förhoppningsvis ska ge några framtida bebisar………

Fyra Charmdroppar i cavalierens fyra färger Harmony, Bowi, Iris och Dick. Flickorna blir alltså förstagångsmammor om allt går som det ska. Bowi har 13 avkommor efter sig sen tidigare och Dick har 5.

Kram