Lite sommarlov/sollov har jag haft från bloggen. Det betyder ju inte att inget hänt, men man blir lite slapp i värmen. Målningsprojekt pågår både på Hjälsta (staket) och här hemma (friggebod och två sidor av huset), men vi tar det i lugn takt smiley. Några utställningar har avklarats med varierande resultat och i helgen hade vi träff i Mariebergsskogen. Vi var lite oroliga att det inte skulle komma några då det var mycket hett, men vi blev ett glatt gäng iallafall och skugga fick vi av stora träd och tältet som vi satte upp i valphagen.

Valparna Noelle, Laban, Svea och Alex verkade trivas gott……
Norske gutten Alex överfaller Rolf och visar sin kärlek….
Laban pussar Elsa….
Kärlek…..
Och här är det ömhetsbetygelser från Alex till Marcel…..
Noelle
Ett gäng vuxna hundar med mattar tog en kortare promenad i värmen, men då blev det inget fotat……
Sen smakade det gott med lite fika….
Hoppas och tror att alla som var där njöt av den lilla träffen…..

Kramizar