Nu har både vi och dogsen installerat oss i nya fritidshuset. Eftersom det bara är drygt tre mil mellan gamla och nya fastigheten så har vi åkt fram och tillbaka många gånger med vår lilla kärra. Rolf har preliminärt hägnat in del av tomten så hundarna kan vara ute. Att sätta riktiga staket/stängsel kommer ta lååååång tid, så det blir en senare fråga.
Den här utsikten vaknar vi upp till……
Jag har målat en fondvägg i samma färg som kuddarna och gardinerna……
Det rum vi valt till sovrum var tidigare ägarnas vardagsrum så det är nästan onödigt stort. Det forna sovrummet använder vi till TV-rum/mysrum och är lite mindre. Det krävs lite justeringar där eftersom vi flyttat fasta garderober. Nedan del av allrummet/kök……
Iris gosar sig……
Iris är dräktig…..
Om allt går som det ska, väntas valpar slutet oktober.

Kramizar