Nu var det längesen som jag bloggade!! Förra inlägget var ju ganska dystert, men oj så många som hörde av sig efteråt. Både valpköpare och andra uppfödare kom med värmande ord.
Nu har vi hämtat oss och går vidare. Lilla Iris verkade må bra direkt (både fysiskt och psykiskt) trots noll valpar. Vi har dock inte bestämt än när vi tänker para nästa gång. Dick har blivit pappa hos uppfödarkollegan Maria på Dreamchic. Tre vackra blackandtanprinsessor blev det.

Nu har vi vistats en hel del i Sigtuna och grejar och donar för att få det som vi vill. Huset är i gott skick, men man vill ju sätta sin egen prägel på det också. Bland annat ville vi öppna upp mellan allrum/kök/hall och lilla TV-rummet.

Utgångsläget var en dörr…….
här har vi börjat öppna upp……
En dubbel så stor öppning tyckte vi var lämpligt……
Så här blev öppningen från allrummet sett…….
Lilla TV-rummet består nästan bara av hopbyggda schäslonger, fotöljer och sittpallar…..myspys för både två- och fyrbenta.
Melba och Iris
Harmony
Cherry
Cherry, Harmony och Chakira

Jag och tjejerna har haft det lugnt och skönt ett par dagar i Sigtuna. Vi har varit ensamma medan Rolf och killarna har varit på Hammarö för vissa göromål.

Jag har t.o.m. plockat svamp i vår lilla skog…….
Slutet november och man kan plocka kantareller och taggsvamp…..ur led är tiden…

Jag har inte vågat släppa hundarna lösa i skogen än, men jag hoppas vi kan göra det så småningom.
Nu är friden slut för grabbarna har kommit tillbaka…….
husfix igång igen…….
Här ligger några nyfikna vofsingar och undrar varför de inte får vara med när matte och husse ska lägga heltäckningsmatta i sitt sovrum……

Kramizar