Vilket skönt väder vi haft under Påskhelgen!! Sol och värme, utemöblerna plockas fram och grillen går varm smileysmiley.
Harmony och Iris softar i skuggan
Utemöblerna är godkända….
Mango
Gammelmora Cherry
Melba
Vi har varit i Sigtuna under helgen och där har hundarna space (inga nära grannar smiley). Både vi och vofsingarna trivs superbt.
Men helgens höjdpunkt blev ändå internationella utställningen i Sundsvall på söndagen. Klockan ringde 04.00 på morgonen. Allt var packat och klart för Rolf, Dick och Melba att åka de 35 milen. De skulle smyga sig ut och jag skulle bara förflytta mig från goa sängen till TV-rummet och sova vidare med gänget som skulle vara hemma med mig. Allt funkade enligt plan tills käre Bowi upptäckte att vi glömt stänga altandörren ordentligt under natten. Så han och övriga rusade ut i extas, hoppade runt bilen……vi vill med, vi vill med!! Jag sprang ut i nattlinnet och lockade in dem igen……..då är man glad att man inte bor i ett radhusområde.

Både Dick och Melba skötte sig fantastiskt med toppenresultat på utställningen!!! Och goa, älskade Dick rodde hem sitt tredje Cert och blev SVENSK CHAMPION!!! Tjohooo såååååå glada vi blev!!! Domare var rasspecialist Sara Nordin…….så härligt med domare som förstår sig på skönheten med rubysar smiley
Stolt och rörd Rolf…..Charmdroppens Dominic ”Dick” och Sara Nordin

När Rolf kom hem blev det bubbel för att fira……och lite fotande på söndagens stjärnor. Charmdroppens My Melody ”Melba” vann stor öppen klass och slutade som tredje Bästa Tik med Reservcert.
Melba och Dick
Dick
Kramizar