Kosläpp, nej förlåt….hundsläpp!!
Nu har vi gjort klart inhängnaden på baksidan av fritidshuset. Ett stort naturområde med stubbar, stenar, kullar och blåbärsris. Rolf har fällt träd som vi använt för att fästa stängslet i nederkanten så det har varit mycket jobb för att lura Bowi. Han hittar säkert nån utgång till slut, men vi har iallafall försvårat för honom smiley.
Dogsen blev jätteglada och sprang runt och undersökte allt i det nya området……det blev en del bilder av hundarna som små prickar längst bort.
Porten ut till den ”riktiga” skogen. Grinden är inte riktigt klar än.
Tror nog att Bowipojken också blev ganska nöjd…..
Iris, Harmony och Melba är våra tre citronfjärilsjagare….
Vi njuter av att hundarna verkar lyckliga och då har vi överseende med att vi numera har torrt gräs, kvistar, barr och blåbärsris även inomhus smiley. Det är skönt att inte ha någon trädgård med växter som ska skötas om vid fritidshuset…….

Men det gjorde inte ont att mötas av blommande Magnoliaträd och skir grönska när vi kom hem till Skäret….
Många bilder blev det denna gången

Kram, kram