Igår var vi i Mariebergsskogen, Karlstad på Cavalierträff.
Vi hade med oss tält och kompostgaller och gjorde en liten valphage.
Det var många cavaliervänner som kom……jättekul!!
De vuxna cavaliererna med mattar och hussar tog en liten promenad.
Halvvägs blev det fotografering av det vuxna gänget……
Tillbaka efter promenaden blev det fika i gröngräset utanför valphagen

Man slås lite av hur olika cavaliererna ser ut, t.ex. storleken, men förvånas också över hur olika de kan vara i temperamentet. Det finns vilda linjer och lugna linjer……men också temperamentsolikheter inom samma kull.

Vi har t.ex. en liten Knasfia som trivs bäst som soffpotatis, en lat liten diva som anser att vi är betjänter som ska passa upp….
Knasfian Harmony har en kullbror som är full av överskottsenergi…….så olika det kan vara. Det blir lite svårt då att fördela åttaveckorsvalpar till de rätta familjerna. Livliga och fulla av energi bör ju helst hamna hos aktiva familjer som jobbar med sina hundar och lugna valpar hos familjer som helst bara vill ha en kärleksfull vän. Nu är ju cavalieren som ras väldigt anpassningsbar så mycket beror försåss på miljön också, allt är ju inte ärftligt smiley.

Hemma på Skäret blommar det för fullt…….härligt

Kramizar