Nej, nu får det vara slut med sommarlovet från bloggen smiley.
Igår tömde jag kameran på minnen så det får väl bli en liten sammanfattning genom bilder vad vi pysslat med.
Lilla goa rubyvalpen Charmdroppens Princess Peach ”Leia” lämnade oss för ett underbart hem hos Christina med familj och kompisen Svea (som också är uppfödd av oss). Där kommer hon få det toppen.
Sötnosen luktar på blommor och blad……
Flera av hundarna har fyllt år under sommaren och fått nya hjärtintyg
Sju år har vår käre Bowi hunnit bli….

Några utställningar har hunnits med och det har gått jättebra……

Underbara ”Melba” Charmdroppens My Melody (DK UCH NO UCH NO V-13 Liljeskogens Goldwine King of Rohan & SE UCH Pringels Almost An Angel) har varit på fem utställningar totalt under 2019 och resultatet har blivit tre Reserv-cert. och två Cert. Härligt!!!
Cert. i Ransäter….
Cert. i Askersund……

sen har ”Mango” Charmdroppens My Jay Jr (DK UCH NO UCH NO V-13 Liljeskogens Goldwine King of Rohan & SE UCH Pringels Almost An Angel) ställts tre gånger varav 1 Cert.
Cert. i Märsta

Sen har vi haft familjebesök med brygghäng på Skäret……
Det har inte varit lika varmt i vattnet i år som det var supersommaren 2018, men det hindrade inte fyra femtedelar av unga familjen Lundgren att bada.

Vi äldre har väl badat lite grand iallafall. Latat oss en del på Skäret, men också haft ett målarprojekt. Norra och Västra sidan på huset har tvättats och målats (förra året tog vi Östra och Södra sidan). Jag har målat putsen och Rolf trädetaljerna. Det känns skönt att det är klart nu, nästa gång får vi nog anlita hantverkare.

Projekt i Sigtuna har varit att bygga en pergola (inga bilder på den). Den är halvt inbyggd och inte riktigt klar än.
Det blir inte mycket blommor i krukor när vi växlar var vi bor, men bollkryssen sköter sig själv om det regnar lite och de har inte gjort mig besviken.
Dotter Erica med familj…..
Melba
Bowi
Harmony
Chase
Melba
Spanar efter Rådjur….
Kram, kram tills nästa gång….