Vi har valpar nu!!

Käre Bowi med misslyckade parningar i bagaget fick till det till slut. Jag trodde att det var kört även denna gången……..det blev inget häng alls med Iris. Men jag höll ihop dem en kort stund och det räckte tydligen. Alla tidigare kullar hos oss har föregåtts av rejäla häng, så nu är vi en ny erfarenhet rikare. I mitt hjärta har jag vetat sen hon var i fjärde veckan att hon var dräktig och har behandlat henne därefter. Skendräktig sa Rolf.

SEUCH Charmdroppens Bow Bells o Charmdroppens Iris Sunrise

Det blev två ljuvliga rubyhanar och en vacker blackandtantik. De föddes 2020-01-19

Rubyhane

Vi hoppas på fler parningar framöver.

Melba

Goa Melba tog sitt tredje cert. och blev Champion på My dog. Jättekul!! Hon ska förhoppningsvis paras i februari. Hane är utsedd……mer info om det senare.

Även Harmony och Greta hoppas vi på framöver.

Kram, kram