Det är som om hela Världen stannat upp i något slags vänteläge. Alla vill bara att det hemska ska försvinna…….bort med viruset!! Tills vidare väntar man!! Semesterresor skjuts på framtiden, köpet av nya soffan kan vänta, fester och större sammankomster stryks för tillfället.

Något som ändå kan ge lite glädjeämnen är våra vofsingar. Kanske de får lite mer uppmärksamhet nu också. Vi har ju haft tre valpar här hemma som busat och lekt och gett oss lite extra att skratta åt.

I söndags blev de åtta veckor och förväntansfulla nya ägare kom och hämtade två bebisar.

Nu är det bara lille Emanuel kvar som väntar på att nya matte ska kunna ta sig hem från Bali.

Men vi väntar förhoppningsvis fler glädjeämnen här på Charmdroppens!!

Melba är dräktig och vecka 15 hoppas vi på små underverk.

Samppa

Hon har parats med goa Samppa (se hemsidan under valpar/planer) som bor i Västerås.

Även vår lilla tricolortik Harmony är parad. Hon har gått drygt tre veckor så det kanske är lite tidigt att säga hur det står till, men jag tror att hon är dräktig.

Harmony har haft en kärlekdate med Magic Charms Cover Me.

Ison

Det är en STOR efterfrågan på Cavaliervalpar!!

Vi har nog fått cirka 40 ”seriösa” intressemail sedan årsskiftet. Det kan ju tyckas som ett lyxproblem för en uppfödare…….men……det blir en obalans. Helt förståeligt skickar ju valpspekulanterna runt sina mail för att få napp någonstans. Därför har man inte någon aning om hur många som står kvar när valparna är födda. Så med detta sagt så vill jag återigen tala om att vi inte ställer upp någon kölista (men sparar vissa mail) och att vi inte lovar bort någon valp i förväg. Vi vill se vad som döljer sig i magen och sen försöka pussla ihop det på bästa möjliga vis.

Kram till er alla därute

Var rädda om er!!