Hade inte tänkt blogga nu, men vill bara säga att Melbas prinsessor har hittat sina tilltänkta kommande hem. Vi har fått sanslöst många mail (typ 60 st) och telefonsamtal från vad det verkar mycket fina hem. Jag har försökt svara på mail som kommit efter valparnas ankomst, men inser nu att det blir övermäktigt och snart vet jag inte vem jag svarat eller vad jag svarat. Därför skriver jag här istället och hoppas ni läser mina blogginlägg.

Vår tricolortik Harmony är parad, men hon är inte särskilt tjock. Dessutom finns önskemål från tidigare valpköpare till oss att få köpa och de blir då prioriterade.

Sen har vi nyligen parat en blackandtantik med en rubykille. Eventuella valpar blir leveransklara månadsskiftet juli/augusti. Mer info om den kombinationen kommer senare.

Ha det så bra alla goa, snälla och fina människor. Hoppas ni snart hittar en gosig cavaliervalp. De är värda att vänta på.

Kram, kram