Lilla Harmony har fått två söta valpar, en blenheimtik och en tricolorhane. Vi har ju oftast helfärgade, d.v.s. ruby och blackandtanvalpar hos oss numera, så brokiga känns lite extra kul att följa. De är som små fågelungar med sina rosa anknäbbar.

Jag var lite fundersam hur divan Harmony skulle ta sig an de små. Jag behövde inte vara orolig……hon är jättefin och lugn med dem. MEN, hon tvättar inte deras bakar så det får jag göra. När jag försökte lära henne hur hon skulle göra tittade hon bara på mig som om jag inte var riktigt klok. Vi får väl se hur det går längre fram.

Våra andra valpar som nu hunnit bli tre veckor känns i jämförelse plötsligt väldigt stora. De har flyttat ut till allrummet och första avmaskningen är avklarad. Mamma Melba är jätteduktig och effektiv…..hon matar och tvättar sina gunstlingar (de är superrena) och skulle säkert ta över skötseln av Harmonys också om hon fick. Men det får hon inte förståss……snart nog kommer nog även Harmony att bli en supermorsa.

mammas mat är bäst

Kram, Kram