Rolf har varit till fritidshuset och klippt det lårhöga gräset. Med sig hade han ett gäng vuxna hundar som behövde lite miljöombyte några dagar. Jag, valparna, dess mamma, mormor och löpande halvsyster var kvar hemma. Man kanske inte kan kalla det semester precis…….men ganska lugnt hade vi det. Så lugnt att jag t.o.m. hann att läsa en bok, en deckare på nästan 500 sidor. De senaste åren har jag bara läst faktaböcker så detta var ganska njutbart.

Varför just denna bok då…….jo, den var spännande och handlade om ”Dottern till vd:n för ett av Sveriges mest framgångsrika företag försvinner spårlöst i Karlstad. Hon tros vara mördad, men ingen kropp hittas”.

Platserna som nämns i boken finns ofta på riktigt och faktum är att den försvunna dotterns familj (i boken alltså) bor på Tynäs, där vi bor (mittemellan en tidningsmogul och en dansbandskung). Kul läsning!!

Nog om det, Rolf och hundarna är nu hemma igen och till helgen får Gretas valpar sina första besök. De har registrerats i SKK och alltså fått sina stamtavlor.

De heter Charmdroppens Thisbe, Turbo, Tatoo och Twist. Det är faktiskt rosnamn.

Tik Charmdroppens Thisbe
Thisbe
Thisbe
Thisbe
Hane Turbo
Turbo
Turbo
Turbo
Hane Tatoo
Tatoo
Tatoo
Tatoo
Hane Twist
Twist
Twist
Twist

Riktiga små Godingar är det. Klor är klippta och det gick så bra.

Hoppas alla har en bra sommar!!

Kramizar till nästa gång