Guden Tor var vaken härom natten……han väckte både oss och hundarna.

Annars är det varmt och soligt. Helst vill man bara sitta i skuggan och vila. Rolf håller dock på med Stängselprojektet…puh…..han byter ut tillfälliga inhägnader mot ”riktiga”. Halva flocken har smitit ett antal gånger när vi är i fritidshuset. Det har liksom blivit en sport här att hitta grävställen. Hemma i Värmland är det inte så. De kommer alltid tillbaka självmant efter en kort stund, men det blir ändå tröttsamt. Här kommer lite bilder av flockmedlemmarna…..

Iris softar
Harmony mår gott
Våra tre tjejer Iris, Melba och Harmony som haft varsin kull under våren hämtade sig direkt efter ”ansträngningen” med busiga valpar och matning. Dock tappade de mycket päls. Iris päls kom tillbaka fort, men Melba och Harmony får leva med sina råttsvansar ett tag till verkar det som.
Öronhängen på Harmony har inte tagit stryk
Men kolla råttsvansen
Och såhär ser Melbas råttsvans ut i dagsläget
Mango och Bowi
Undrar vad som diskuteras…..
Dick, Mango och Chase
Nåt att blöta tassarna i
Iris kollar efter fjäril
Bowi

Soliga hälsningar från Sigtuna