Igår var Rolf och killarna Bowi och Dick till Norrköping på SKK´s utställning……och JIPPIEEE vår ”Bowi”, Charmdroppens Bow Bells blev ny SVENSK CHAMPION. Det är vår fjärde Champion, men den förste som vi fött upp själva. Goa Carina Anklev förevigade med härliga bilder, toppen, eftersom jag inte kunde närvara själv.
Bilderna ovan är från den öppna klassen som Bowi vann med CK
Bowi, Bästa Hane-2 och Bästa Hane-3 blev vår egen Charmdroppens Dominic. Han hamnade lite i skymundan en dag som denna, men han vann unghundsklassen med CK. Natalie fick ställa upp och visa honom i BH-klassen.
Superglad husse och många tack till domare Annmarie Maeland, Sverige

Tidigare Certifikat har Bowi fått från Ewa Nielsen, Sverige (6/1-14), Carl Gunnar Stafberg, Sverige (11/7-14) och Heather Lamont, Irland (12/7-14). Dessutom har han fått många Reservcert av olika domare.

Det är nog något speciellt med Norrköping för vi fick vår första Champion just där och det var Vouges Queen Charmian som är mamma till Bowi. Blev lite nostalgisk när jag tänker på det så jag letade upp bloggen från 2011…..om ni vill läsa den så är länken här.
När Rolf kom hem igår så firade vi med skumpa och Bowi fick ställa upp på några fler bilder…..

Kram från hela Charmdroppensgänget